lauantai 10. elokuuta 2013

Heissan kaikille!

No nyt voidaan kyllä todeta, että tämä on jo kaukana päiväkirjasta:D viime kerrasta on ikuisuus ja luulenpa, että näin pitkän tauon jälkeen kirjoitan vain kovan painostuksen saattelemana!! Kaikki haluaa kovasti tietää tarkemmin kuulumiset ja kun ei ehdi kovinkaan monen kanssa aikaeron takia juttelemaan tai jos juttusille pääsee niin hyvin harvoin.

Kaikkea uutta ja kivaakin on ehtinyt sattua ja tapahtua!! Kesä täällä tuntuu olevan kohta ohi ja pientä haikeutta on ilmassa.. Toivon vaan, että muutamia helle päiviä meille vielä suotaisiin, koska niitä ei kovinkaan ole ollut koko kesänä. Kesä noin muuten on ollut super hauska ja rankka. Töissä on jatkuva kiire ja kuuden työpäivän viikot tuntuu pitkiltä. Vapaa iltoja on tullut vietettyä ulkoillessa ja meillä on Joyn kanssa ollut todella railakastakin välillä ;) Paljon on reissaajia, turisteja ja sitten ihan uusia asukkaita kesän aikana näkynyt ja paljon on tullut tehtyä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa:) En enää muista tulinko maininneeksi, että liityin puulaakisarjan baseball-joukkueeseen ja hauskaa on ollut!! Ihan mielettömän kiva laji ja viime kerrasta onkin varmaan se viitisentoista vuotta vierahtänyt. Onneksi sarja edes jatkuu pitkälle syksyyn vaikka kesä onkin lyhyt:)

Synttärit ja virallisesti syksy lähestyy:S vielä voi kuitenkin yhden vuoden verran pyöristää sitä ikää sinne kahteenkymppiin:D Täytyy yrittää kuitenkin jotain spesiaalia keksiä synttäreiden kunniaksi..ehkä ihan lähteä isoon cityyn sen kunniaksi, katsotaan nyt. Kello tulee täällä jo ilta  ja töiden ja kuntosalin jälkeen väsyttää, että täytyy vetäytyä levolle..mutta nyt olen ainakin päivittänyt blogin vaikka niin mitään kovin kiinnostavaa ei ollutkaan kerrottavana. Toivottavasti ystävät siellä kotopuolessa olette iloisia edes tästä:) Koitetaan palata näihin kuulumisiin piakkoin:)

Muutama sattuman varaisesti valittu kuva tältä kesältä:)

1 kommentti: