sunnuntai 5. toukokuuta 2013

PITKÄSTÄ aikaa ystävät!

KEVÄT, KEVÄT, KEVÄT!

Hei! Nyt ei voida enää päiväkirjasta puhua kun ei mitään ole tullut kirjoteltua ( liian ) pitkään aikaan, vaikka kaikkea on tässä ajassa tapahtunut enemmän kuin pitkään aikaan. Ehkä se johtuukin juuri siitä, ei ole ollut aikaa tai enemmänkin tarvetta, koska elämässä on ollut sisältöä :) Tänään eletään jo toukokuun 5 päivää ja kevät näyttää vihdoin ja viimein tulleen! Tänään oli oikein jo kesäinen päivä + 24 astetta lämmintä. Koirat otti kuistilla aurinkoa! Ainiin kaikkein ensimmäisenä kannattaa varmaan mainita, että muutin kuun toinen päivä uuteen taloon ,meidän ravintolapäällikkö vuokrasi minulle huoneen ja nyt minulla on oma kylpyhuone, jes :D Ainoa huono juttu ( mutta vain tällä hetkellä ) on, että työmatka on pidempi ja ennenkun olen saanut polkupyörän tai sen auton hankittua täytyy pääasiallisesti kulkea taksilla. Kalliiksi käy! Onneksi polkupyörän saan todennäköisesti pomolta lainattua tai ostettua jos on vaan sopivan korkuinen. Tähän hetkeen ei oikeastaan muuta kuulu. Siri ja Salma nauttii elämästä Kanadassa ja tykkäävät kovasti noista miljoonista pupuista mitä täällä juoksentelee :D

Vanhemmat tosiaan kävivät kahden viikon lomalla huhtikuun alusta puoliväliin ja ehdittiin reissata ja käydä tutustumassa luonnonpuistoissa erilaisiin nähtävyyksiin ja täällä "villissä pohjolassa" luonto on niin kaunista! Villieläimiäkin on nähty montaa lajia! Albertan provinssi on kyllä pohjoisempaan päin mentäessä upeita luonnonpuistoja täynnä ja Kalliovuoret luo ihmeellisen maiseman. Kovasti odotan, että pääsisi kunnolla patikoimaan tuonne vuorille. Auto olisi tarkoitus vihdoin ostaa toukokuun lopulla ja sitten pääsee käymään Minnewanka järvellä ja noissa Banff:n luonnonpuiston patiokointi reitellä koiruleiden kanssa :) Kuvia sitten laitellaan!
 
Tulihan tuossa sairastettua muutama viikko sitten järkyttävä vatsatauti ja joutui töistäkin olemaan kolme päivää sairaslomalla, mikä on superhuono juttu, koska työnantaja ei täällä maksa sairaspäiviltä palkkaa :( No sitäpä ei passaa murehtia sen enempää! Nyt terveenä jo pitkään ja voimissaan. On vaan aika kurja olo, koska urheilut ja varsinkin juoksu treenit on jääneet harvakselleen. Ensin oltiin äitin ja iskän kanssa reissun päällä ja muutenkin kiireisenä kaksi viikkoa, sitten siinä sairasteli viikon ja kaiken kaikkiaan kuukauden päivät on ehtinyt urheilla niin vähän, että on ihan paha olo. Haluan vielä juosta ja valmistautua vähän aikaa puolimaratonia varten ennenkun siihen ryhdyn. Ensi viikolla täytyy taas päästä siihen tavalliseen rytmiin. No kai se on pääasia, että urheilee ja lenkkeilee koirien kanssa vaikka mitään huippuja saavutakaan.

Tänään käytiin Sirin ja Salman kanssa katsomassa vähän aikaa pesis peliä siis  sen joukkueen johon minunkin on tarkoitus liittyä ensi viikosta alkaen, oli kyllä niin hauskan näköistä, että pakko päästä kokeilemaan :) Huomenna taas maanantai ja uusi viikko, niin ne päivät vaan menee ja kuukaudet! Täällä on jo vierähtänyt seitsemän :) Onhan kuitenkin jo uusia tuulia tulossa, mutta niistä kerron vasta myöhemmin ;) Tässä jo täytyy lähteä koirille antamaan iltaruoat ja itsekin ruettava iltapalalle, aamulla töihin lähtö. Palataan näihin ajatuksiin toivottavasti jo vähän aiemmin kuin viimeksi ja minä toivon, että olisi jotain jännittävää uutta kerrottavaa :)

Toivottavasti koti suomeenkin kesä jo koittaa :)

p.s kuviakin olisin laitellu, mutta jok ongelma oli lataamisessa tai sitten ne on vaan liian isoina tiedostoina?

2 kommenttia:

 1. +24 :-O
  Ei täällä vielä noin paljon mutta kesää kohti täälläkin. Linnut laulelee ja rakentelee pesiä.
  jaksuja ja tsemppiä juoksutreeneihin!
  -suvi

  VastaaPoista
 2. Kiitos infopläjäyksestä :) On nii mukava lukea noita juttuja. Itse en ole saanut aikaiseksi päivittää blogia :( pitäisi ryhdistäytyä ;) <3 terkut Äippä

  VastaaPoista