lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uudet ( kevät ) tuulet puhaltavat..

Kolme viikkoa!!

Kyllä! Vihdoin on se hetki käsillä kun saan minut omat karvakamut vihdoin tänne!!!!! On myös todella mukavaa saada vanhemmat kylään. Tähän asti tämä on ollut kuin toinen maailma ja nyt siitä tulee osa heidänkin maailmaa. Tuntuu kieltämättä vähän hassulta, mutta vaikea sanoiksi pukea.. Anyway auto on vuokrattu, että pääsemme kahden viikon vierailun aikana näkemään muitakin kaupunkeja ja ennenkaikkea vuoristomaisemia luonnonpuistoissa tässä lähellä ja vähän kauempanakin. He saapuvat 4. päivä huhtikuuta ja toivotaan, että talvi ( tähän asti kovin mitätön ) olisi jo ohi ja olisi sen verran lämmintä, että saisi talvikamppeet jo heittää komeroon!! Ja tietenkin helpompi matkata suomesta saakka kun ei tarvitse kaikkea raahata mukana.

Valokuvia en ole viime aikoina ahkerasti ottanut, mutta muutaman taas laitan tänne kuivan tekstin perään :) Pieni muutos työaikaan on tullut ja nykyään aloitan jo klo 7.00, joten pääsen myös aiemmin kotia, mikä on tosi mukavaa tulevaa kesää ajatellen, jää sitten pitemmin iltpäivällä aikaa viettää ulkona ja koirien kanssa :) Ja sitä kesää odottelen jo kovasti!! Pääsee ulos ja joskus jopa juhlimaankin ;) Töissä ei meinaa uudet työntekijät viihtyä ja pitäis saada pikkuhiljaa lisää väkeä palkattua ( ja pysymään ) ennen kesän kiirettä. Eihän tuo työ itsessään mitään herkkua ole ja palkkakin täällä päin maailmaa ei ole parhaimmasta päästä, mutta minulla kun ei tällä hetkellä ole vaihtoehtoja jos haluan täällä vielä pysyä ja haluankin! Koiratkin saan vasta vihdoin tänne, joten kovasti odotan tulevalta paljon kaikkea kivaa!! Vaikka se on  tylsää ja väsyttävää arkea täälläkin on pakko jaksaa sen voimalla, että joskus on edessä mahdollisuus reissata ja mahdollisesti jopa muuttaakin vaikka ihan eri provinssiin.

Lämmintä täällä on pääsääntöisesti ollut, eikä talvesta ole ollut tietoakaan, ainakaan viimeiseen kahteen kuukauteen. Sillä osaa jo toivoa ja odottaa, että mitään supertalvea ei enää tänne ennätä tulla. Nyt on tulossa elokuviin Meyer:n kirjaan perustuva elokuva Host ja se on pakko mennä katsomaan!! Ainakin trailerin perusteella se on todella hyvä, niinkuin kirjakin. Saapa nähdä koska pääsee ja ehtii. Kun tuota autoa ei ole on kaikki niin paljon vaikeampaa jos esim. haluaa mennä leffaan.. mutta kun on vain väliaikaisesti  täällä asusteleva niin ei saa lainaakaan. On olemassa vaihtoehto myös meille ketkä ovat täällä työluvalla, mutta siinä tapauksessa täytyy ostaa uusi auto. Ja nyt en halua laittaa rahojani autolainaan, mikä olisi vähintään 15 000 dollaria. Olen jo puhunut työkaverini kanssa, että jos hän muuttaa pois kanadasta haluan ostaa hänen autonsa, mutta se selviää ehkä kuukauden päästä.

Istun taas lääpäri sylissä ja jalkoja alkaa urheilun jäljiltä pakottamaan, että on melkein laitettava kone pois ja liikuttava. Rehellisiä jos ollaan väsyttääkin jo aika paljon. Parempi siis lopetella, rentoutua hetki telkun ääressä ja sitten on käytävä aikaisin nukkumaan kun tuo kello soi 5.25 joka aamu.. Heippa hei ja pysytään reippaina :)




Etsi kuvasta eläin :)

siellä se on! 





Kevät aurinko <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, nähdään pian <3 Eläin (orava) löytyi pikku tutkailun jälkeen :)
    ps. Ole reipas ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuva, heti löytyi :-)
    -suvi

    VastaaPoista