tiistai 19. helmikuuta 2013

MUSE <3

 Fiiliksiä

Terkkuja! Hyvää Ystävänpäivää vielä kaikkille ystävät :) Näin alkuun täytyy taas myöntää, että on tullut tietoisesti lykättyä taas tätä kirjoittelua...miksi? No en tiedä, ehkä se on vain väsymystä tai laiskuutta tai molempia tarpeeksi? Vaikka kaikkea mukavaa on tapahtunut ja haluaa jakaa kaiken mielenkiintoisen mitä kuulee ja näkee, mutta paperille raapustelu onkin sitten toinen juttu. No kirjailijan urasta on turha haaveilla :D Viime syksynä ajatus blogin aloittamisesta tuntui vaikealta ja mietin miten muka osaisin kirjoittaa blogia joka olisi muidenkin mielestä kiinnostava..sitten alkuun päästyä se olikin ihan ok eikä kirjoittelussa ollut mitään erityisen vaikeaa ja aiheitakin tuntui riittävän. Nyt tuntuu, että joka kerta täytyy miettiä kovasti mitä kaikkea kirjoittaa ja onko mitään kirjoittamisen aiheita ylipäänsä. Mutta kuten blogi antaa ymmärtää tämä onkin enemmän päiväkirja kuin blogi. Tänään on tiistai ja kello lähenee ilta yhdeksää. Tänään en mennyt salille ja ei tule edes telkusta mitään hyvää enkä tekosyitäkään itselle keksinyt niin tänään oli taas edessä tämä :)

 Vapaa päivä


Calgaryn reissu

Reppu pakattuna ja reissuun lähdössä
 
Viikko sitten maanantaina tein yhden yön reissun calgaryyn. Bussilla pääsin täältä sinne ja takaisin. Suhteellisen kallista on greyhoundilla reissaaminen..ehkä? 56 dollaria maksoi edestakainen bussilippu en tiedä, mutta ehkä pidemmän matkan liput on suhteessa halvempia, matkaa ei kuitenkaan ole kuin noin 80km. Päästyäni bussiasemalle calgaryssa piti sitten selviytyä hotellille ja rehellisesti minulla ei ollut mitään aavistusta miten ja millä sinne pääsisin. Taksilla toki aina pääsee, mutta olin päättänyt löytää edullisemman vaihtoehdon ja aikonut selvittää miten yleisillä pääsisi määränpäähän. Kysyin neuvoa bussiasemalla ja he neuvoivat menemään junalla keskustaan. Sinne päästyäni piti sitten selvittää miten pääsen hotellille. Onneksi lähdin mahtavan intuitioni kanssa juuri oikeaan suuntaan kun hyppäsin pois junasta ja löysin lipunmyynti toimiston. Siellä osoitteen perusteella virkailja osasi neuvoa miten pääsen perille, mutta kaikesta oudointa oli, että hän antoi väärään paikkaan menevän junan nimen! Hän neuvoi minua menemään crowchild:n menevään junaan, oikein tavaten nimen, jotta se ei jäisi minulle epäselväksi, mutta oikea juna meni Crowfoot:n ja ctrain:lla ( paikallinen juna nimeltään ) ei ole edes sen nimistä asemaa? Siinä tosiaan seisoin vähän aikaa asemalla ja odottelin crowchild junaa mitä ei kuulunut seuraavaan kymmeneen minuuttiin ja rehellisesti sanoen mietin, että mitä hittoa oikein ajattelin kun kuvittelin pärjääväni yksin isossa kaupungissa tyhmänä turistina. Piti sitten ihan vilkaista junakarttaa ja se asema jolla hän käski minun jäädä oli juurikin crowfoot:n menevän junan yksi asema. Siitä sitten hyppäsin junaan ja ehkä noin kahdeksan minuutin kävelyn jälkeen pääsin hotellille. Huoh! Hotelli oli edullisin mitä löysin netistä ja oikein viihtyisä siihen nähden.

Bussiaseman vierestä kaupungin siluetti

Keikalle mars! Lähdin vähän jälkeen seitsemän kohti saddledomen areena, jolla pelataan myös NHL pelit. Olin fiksuna osannut lukea junakarttaa ja selvittänyt, että samalla junalla pääsen suoraan areenalle eikä tarvitse maksaa taksia. Olin paikanpäällä ehkä vähän ennen kahdeksaa. Kahvia vielä hörppiessä alkoi musiikki soida ja ajattelin, että nyt aloittaa lämppäri soittamaan, mutta jätin loput kahvit juomatta ja lähdin omalle paikalle kun minulle selvisi että bändi on jo aloittamassa keikkaa jollakin "sisääntulo" musiikilla. Mitä kello oli silloin vähän yli puoli yhdeksän. Olin järkyttynyt kuinka aikaisin he aloittivat soittamaan. Eipähän tarvinnut tappaa aikaa ja oli mukava päästä hyvissä ajoin takaisin hotellille. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin MUSEn livenä ja keikka oli järkyttävän hyvä, kuulosti paremmalta kuin levyllä! Olin ihan huippufiiliksissä :)

 Lavasteet ja valot oli upeat

 Starlight

mamamamadness

Muuten ei mitään sen kummempia olekaan tapahtunut. Töihin meille on tullut viisi uutta työntekijää hiljattain ja heihin en ole vielä paremmin ennättänyt tutustua. Joyn kanssa tulee vietettyä aikaa, koska hän käy samalla kuntosalilla ja tulen hänen kanssa hyvin juttuun vaikka hän onkin vasta kahdeksantoista. Hyvin kypsästi käyttyvä tyttö tai tarvitseeko minun kanssa niin kovin kypsästi käyttäytyä, ei välttämättä :D te lukijat voitte päättää! Kalenan kanssa kovasti suunnitellaan taas uutta illanviettoa, mutta minun täytyisi ensin saada sunnuntai vapaaksi, joten täytyy katsoa miten ja koska onnistuu.. Alkaa silmäluomet tuntumaan raskailta ja huomenna olisi vielä aikainen herätys kun täytyy mennä aamupäiväksi töihin, mutta vain neljäksi tunniksi. Sen jälkeen aion mennä jumppailemaan ja vielä valoisan aikaan ulkoilla..ehkä :) se voi olla, että päikkärit kuntoilun päälle tuntuu paljon houkuttelevammalta :) Ja torstai onkin sitten se vapaapäivä ja luultavasti luistelua ja illastamista luvassa Ayamin, Ikuton ja Lauran kanssa. Siitä voin sitten kertoa seuraavan kerran. Kävimme viime viikollakin kahden ensimmäisenä mainitun kanssa luistelemassa ja sitten kävimme paikallisessa italiaistyyppisessä ravintolassa syömässä ja oli hyvää ruokaa, sinnekin siis mentävä kun äiti ja iskä vihdoin saapuu!! Nopeasti vielä mainittakoon, että kannattaa kuunnella MUSEn uutta levyä ( vanhempia tietenkään unohtamatta ), on muuten hyvä! Ja katsoin pitkästä aikaa sellaisen hyvän "gansteri-toiminta" elokuvan kuin Savages. Kannattaa katsoa:) 

Nyt on pakko sanoa hei taas ja lähteä syömään iltapalaa ja kohta jo mentävä nukkamaankin ;)

Lupaan yrittää olla reipas ja kirjoitella useammin. Ikävä kaikkia ystäviä suomessa, terkkuja ja haleja kaikkea hyvää :)


1 kommentti:

  1. Kiitos päivityksestä ja tiedotteista. Onneksi Keikkamatka sujui hyvin :)

    VastaaPoista