torstai 31. tammikuuta 2013

American Idols!

Kipeänä taas..

Heissan toverit! Tänään on torstai ja eletään viimeistä päivää tammikuuta. Olen taas flunssassa ja kyllä syö "miestä"! Eilen oli taas viikon ainoa vapaapäivä ja iski kauhea kuumeinen ja flunssainen olo aivan yht'äkkiä. No joo kyllähän tuo oli odotettavissa, koska täällä on meneillään flunssa-aalto ja lähes kaikki työkaveritkin ovat sairastuneet! Ja on tässä muutaman viime päivän ajan ollut todella väsynyt olo ja tuntui, että lihakset ei palautuneet kuntoilun jälkeen. Tänään oli sitten neljän tunnin työvuoro ja se meni suhteellisen hyvin, mutta ääni meinaa taas lähteä :( Huominen ja koko viikonloppu pelottaa jos on kiirettä ja joutuu kovin kipeänä menemään, että mitä siitä tulee... En halua jäädä sairaslomallekaan kun siitä ei makseta ja ensi viikolla on ruhtinaalliset kaksi vapaapäivää mikä tuntuu aina kukkarossa. Toivottavasti kevät tuo tullessaan lisää töitä ja uuden työpaikan :)

Viikon ja koko tämän hetkisen elon kohokohtia on ehdottomasti american idols sekä tietysti vampire diaries :D I know right! Laura sanoikin, että se on ehkä hitusen säälittävää, toki hän vain vitsaili, mutta kyllä se on vähän säälittävää!! No kun ei täällä oikein muuta vapaa-ajan aktiviteettia ole niin jotkin tv-ohjelmat ovat oikein viihdyttäviä ja piristävät iltoja ;) Sitäpaitsi kerroin jo siskolleni, että aion paljastaa aina etukäteen kaikki mitä Idolsissa tapahtuu kostona siitä, että hän ei ole tallentanut minulle Putousta!!!

Kävin viime viikolla tiistai-iltana työkavereideni Ikuton ja Ayamin kanssa luistelemassa. He ovat naimisissa oleva pariskunta janpanista, aivan mahtavia tyyppejä. Hauskaa oli ja he olivat ensimmäistä kertaa luitelemassa jäällä!! Oppivat nopeasti mistä on kyse ( niinkuin minä olisin pätevä opettamaan, hyvä kun osaan itse edes luistella :D ) ja kertoivat, että tykkäsivät kovasti. Kävimme sitten myöhemmin ulkona syömässä ja juomassa muutamat oluet. Minä en saanut yhtään uutta kaveria, mutta hauskinta oli, että Ikuto sai oman fanin yhdestä paikallisesta kännisestä urposta :D Hän tarjosi meillä tequilat ja Ikutolle se olikin vähän liikaa, hänellä oli kuulema vähän krapula seuraavana päivänä! Mutta meillä oli mukavaa ja edelleen haluan korostaa kuinka yleisesti ottaen japanilaiset ovat ihania ihmisiä! Heistä puheen ollen yksi kaverini Banff:sta muutti takaisin japaniin. En ehtinyt nähdä häntä ennen lähtöään, mutta lupasi tulla käymään suomessa kun sinne joskus palaan ja kieltämättä olisi aivan mahtavaa päästä käymään japanissa!!

Maanantaina sitten MUSE ja Calgary!!!! Rahaa ei ole shoppailla, mutta aivan mahtavaa päästä toisiin maisemiin ja kuulemaan live musiikkia, viime kerrasta onkin aikaa! Tässä vaan kovasti olen yrittänyt kyytiä järjestellä ja yritin katsoa bussi aikatauluja, mutta jostain syystä nettisivut eivät toimineet.. Jokatapauksessa viimeistään maanantaina ennen lähtöä on käytävä kirjastolla tulostamassa se keikkalippu ja jos bussilla menen niin sekin lippu pitää tulostaa. Toivottavasti hotellihuone on edullisuudestaan huolimatta viihtyisä ja ennen kaikkea puhdas! Katsoin ehkä muutama kuukausi sitten dokumenttia siitä kuinka huonosti hotellihuoneet siivotaan jopa kalliissa monen tähden hotelleissa :O Ja aion kysyä Lauran kameraa lainaan niin saatte sitten kuvia keikalta ja Calgarysta!

Kävelyllä ei ole tullut käytyä, koska viime viikolla lähdettiin lyhyen työpäivän jälkeen calgaryyn ostoksille. Ja sitä edeltävänä vapaapäivänä nukuin pitkään ja sitten kävimme Lauran kanssa lounaalla ja värjäsin myöhemmin illalla hänen hiukset. Leikkasin maanantaina myös toisen työkaverini Sylvien hiukset. Hän omistaa aivan ihanan asunnon lähempänä The tree sisters:a ja hänellä on "hoidossa" hänen tyttärensä ihana koira Doppy, niinkuin se kotitonttu Harry Potterista :D Ja Sylvie lupasikin, että jos Siri ja Salma tulevat Doppyn kanssa toimeen hän voi joskus ottaa minunkin koirat hoitoon jos haluan mennä jonnekin, oikein ystävällisesti ajateltu!

Jopas alkaa jo olemaan kello sen verran, että täytyy lopetella kirjottelu tältä erää ja vajaan tunnin päästä taas american idols ja heti perään vampire diaries, torstait on kyllä parhaita!!!:D

Ensi viikkoon jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti