torstai 3. tammikuuta 2013

Upeaa vuotta 2013!!

Joulu

Moikkamoi pitkästä aikaa. Joulu tuli ja meni. Lahjatkin jumitti postissa joulun yli, mutta vihdoin saapuivat viimeisenä päivänä viime vuotta! Joulun yli vietin aikani tosiaan koiravahtina ja sain myös paketin koirilta ;) Jouluaatto iltana meillä oli juhlat työkaverin luona, lähinnä syömistä ja muutamia seuraleikkejä. Joulupäivän aamuna sai sitten avata paketin ja sieltähän löytyi kaikkea kivaa :)


Odotan innolla koska on tarpeeksi energiaa rueta iltasella lukemaan tuota kirjaa!!!! Se on varmasti todella hyvä. Ja sitten sain samassa paketissa ihanat villasukat ja huivin sekä hienon termosmukin sekä lämpövesipullon, jonka voi halutessa piilottaa peiton alle. Aivan mahtava lahja! Joulupaketti suomestakin saapui ja siellä oli sitten lisää villasukkaa ja lapasta ja TIETENKIN mummon tekemiä <3 Aivan huippu sekin! Ja äiti oli löytänyt upeat vintage-korvakorut paikallisista ( saarenmaan ) joulukirpputorimyyjäisistä, tosi hienot. Eikä pidä unohtaa sitä yllätystä mikä löytyi myös pankkitililtä, kiitos iskälle  :)

 Siinä on upeaa käsityötä kerrakseen!!

Siinä ne korvakorut kanssa, kuva ei ole mikään paras, mutta upealta näyttää jokatapauksessa!

Paketissa oli myös pieni yllätys lahja Walsheille, nimittäin salmiakkia. Gerald nimittäin tykkää salmiakista hulluna :D Tänään vihdoin näin hänet paketin saapumisen jälkeen ja hän söi niitä karkkeja koko päivän, eikä pystynyt lopettamaan! Kerroin, että sivuoireena saattaa tulla sydämen tykytystä ja että on ehkä viisasta rajoittaa päivä annosta, hän ei kuulema pysty :D 

Joulupäivänä ennätin  myös käymään pienellä luistelureissulla, jonka jälkeen kävin japanilaisten ystävieni kanssa joulupäivän illallisella Banff:ssa. Oli mukava nähdä tyttöjä ja ruokakin oli hyvää! Sovittiin jälleen, että he tulisivat Canmoreen viettämään iltaa tässä joku kerta ja toivottavasti kukaan ei tälläkertaa sairastu!!! Joulupäivän iltana tuli tv:stä Gilbert Grape, yksi parhaista elokuvista ikinä! Leffoja ei ole nimittäin hirveästi viimeaikoina tullut katsottua, koska tietokoneella kuva saattaa jumittaa ja se pilaa leffakokemuksen aikalailla kokonaan :/ Jos sitä sitten keväänkorvalla muuttaa niin toivoa saa, että olisi dvd-soitin :)

"Amerikkalais-tyypinen" joulukuusi

New Year 2013

Tässä on joulun ja vuodenvaihteen aikaan tullut tehtyä ylityötunteja ja kävelyt ovat jääneet vähemmälle jne. Meillä on ollut todella kiireistä töissä. Kuntosalilla olen pyrkinyt käymään väsymyksestä ja puutumuksesta huolimatta, mutta välillä on vaan pakko tulla töistä kotiin ja istua rauhassa ja syödä. Uudenvuodenaatto meni todella rauhallisesti, töitä oli sekä aattona, että uudenvuodenpäivänä. Kävimme muutamien työkavereiden kanssa katsomassa kaupungin ilotulitukset illalla. Tammikuu ei ole sen ihmeellisempi ja arki jatkuu samana, mutta pyhien jälkeen töissä vähän rauhoittuu....ehkä :D

Tänään on torstai päivä ja minä olen väsynyt töiden ja kuntosalin jälkeen, mutta ei tämä sivusto itse itseään päivitä. En muista koska viimeksi olisin intoa ja tekstiä suoltaen päivitellyt, mutta pysyypähän kaverit suurinpiirtein mukana mitä tapahtuu. Jonain kauniina päivänä vielä päivitän blogia intoa täynnä, luovaa runollista tekstiä käyttäen ;) Mitään sen kummempia ei ole ehtinyt tapahtumaan, koska töissä on mennyt lähes kaikki päivät ja vielä lähes päivät läpeensä, mutta ensi viikolla on TOIVOTTAVASTI kaikkea kivaa kerrottavaa!! Me ollaan lauantaina EHKÄ menossa juhlimaan niitä työkaverin synttäreitä Calgaryyn. Hän on tässä viikolla sairastellut ja JOS voi paremmin lauantaina, me lähdetään. Sormet ristiin kiitos! :) 

Tosiaan vielä kaksi työpäivää ja sitten on ensimmäinen vapaa kymmeneen päivään, tässä vaiheessa alkaa jo tuntumaan..mutta palkkapussi on aina vähän paksumpi ;) ja kaikki raha tarvitaan!!

Tässä vielä muutama kuva, joita on tullut tilaanteen sattuessa otettua ;)


Ei muuta kun ensi viikkoon, voikaa hyvin! :)


3 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea pitkästä aika kuulumiset. Sen verran oikaisen että korvakorut on ostettu museon Jouluisesta taidebasaarista. Onpa aiellä ollut kiirestä :) Toivottavasti tämä vuosi menee yhtä hyvin kuin viimevuoden loppu siellä sujui :) Ihania talvipäivi sinne <3
  Äiti

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!:)
  -salli-

  VastaaPoista
 3. Kyllä on mukava lukea että todella viihdyt siellä kaukana. Nooo sitähän sinä halusitkin ..."Nähä moalimmoo". Onneksi on skype sttä sinua näkeekin, eikä ainoastaan kuule. Kaikkea hyvää jatkossakin.
  Hali terkkuja Mummolta ♥

  VastaaPoista