lauantai 22. joulukuuta 2012

3 yötä Jouluun on!

Hei ystäväiset! Olen ollut "kiireinen" tämän viikon :D Blogin päivitystä on aina helppo jollain verukkeella siirtää, kuten esimerkiksi väsymyksen tai hyvän tv ohjelman vuoksi! Tänään on lauantai ja meillä on tosiaan kanadalaiseen jouluun kolme yötä, koska täällä joulua vietetään varsinaisesti 25.12 eli joulupäivänä. Olemme suunnitelleet japanilaisten ystävieni kanssa illallista tuolloin, mutta näyttää pahasti siltä, että koko kaupungista ei löydy ravintolaa mikä olisi auki :/ Viime vuonna oli viisi ravintolaa avoinna ja sormet ristissä toivomme, että löytyisi edes yksi tänäkin jouluna! Töiden jälkeen kävin tänään Walsheilla katsomassa miten koirat ruokitaan ja miten huushollia pidetään yllä, huomisesta torstaihin. He lähtevät huomen aamuna Geraldin sukulaisten luokse Cranbrook:n viettämään joulua. Lupauduin koiravahdiksi ja odotan sitä innolla kun saa omaa rauhaa ja mahdollisuuden katsella leffoja tv:stä. Ja onhan niistä koiristakin seuraa :) Lupaan ottaa valokuvia ja laitella ensiviikon päivityksessä. Niin ja tänään ei ole kuvia luvassa, koska en löytänyt piuhaa, että olisin saanut kuvat koneelle.

Toissa viikkoon palataan vain sen verran, että joudun kertomaan, että hiihdot menivät minulta ohi. En päässyt loppujen lopuksi katsomaan kisoja ja lauantaina olin ylitöissä, joten juhlatkin jäivät välistä. Mutta tosin mukava piristys oli tavata ne suomalaiset! Ja tosiaan viime viikko meni sairastellessa, karmeassa flunssassa, mutta kaikki flunssan oireet on vihdoin tiessään ja kunto normaali.

En ole "jouluihminen" niinkään vaikka joulu onkin mukava juhlapyhä. Kinkkua en syö enkä erityisemmin tykkää muistakaan jouluruoista. Joululaulut ovat kivoja ja joulun "taika", ehkä paremmin sanottuna joulun rauha ja rakkauden sanoma on kaunis. Ja näin joulun alla on pieni koti-ikävän tunne..tavallaan. En haaveile kotiin paluusta, mutta kun kuulin, että sisko ja serkku olivat käyneet mummon tykönä kylässä ajattelin kuinka mukavaa olisi olla siellä heidän kanssaan. Tai kun joulupäivänä on kummipojan syntymäpäivä kuinka olisi ihana olla siellä ja nähdä kaikki sukulaiset... No sitä turha murehtia sen enempää. Pääasia, että kaikilla on mukava joulu tahollaan ja, että kaikki saisivat mieleisensä lahjan. Minullekin on paketti tulossa, mutta valitettavasti se on vielä postissa.

Ensi päivitykseen lupaan selvittää mikä on boxing day, koska sitä mainostetaan joka välissä. Jokapuolella on alennuksia ja kaiken maailman erikoistarjouksia sen vuoksi. Ensi viikolla lupaan myös yrittää kirjoittaa enemmän ja kiinnostavampia juttuja, mutta nyt lopeteltava, jotta pääsee nukkumaankin joskus. Oli kuitenkin mukava taas jakaa ajatuksia, palataan :)

1 kommentti:

  1. Kiitos tietoiskusta, ollaan odoteltukin uutisia :) Kiva että et ole yksin jouluna. Mieltä lämmittää ajatus siitä <3 Kaikesta huolimatta Ihanaa joulua sinne kauas <3

    VastaaPoista