lauantai 17. marraskuuta 2012

Bingoa ja olutta!

Hei taasen pitkästä aikaa tai siltä se ainakin tuntuu :). Tänään eletään lauantaita (17.11) ja huomenna onkin Sirin 9vee syntymäpäivä! Me toverukset olemme eläneet jo yli 8 vuotta yhdessä, koettu niin hyvät kuin huonotkin (ja todella huonot) ajat <3 Ikävä on kova, tietenkin myös Salmaa!

Kaikesta ikävästä huolimatta elämä täällä sujuu kivasti ja odottelen kovasti jo tulevia kuukausia kun saa asiat pikkuhiljaa järjestymään, vesivahinkosotkun takia jne. Eilinen ilta oli poikkeuksellinen ja mukava! Kävimme Debbien kanssa pelaamassa bingoa :D se oli hauskaa! Yllätyin kuinka nopeatempoinen numeroiden luku oli ja kuinka tarkkaavainen piti olla, että ehti merkitä kaikki numerot. Meillä ei valitettavasti ollut aloittelijan  tuuria emmekä voittaneet mitään, mutta niin kuin sanoin hauskaa oli. Sovimme menevämme ensi perjantaina uudelleen, sitä siis odotellessa!!

Eilen tuli viimeinen Twilight elokuva ensi-iltaan ja aion mennä katsomaan sen ensi viikolla joku päivä, kuinka jännittävää!!!!! :D Yksi työkaveri ehdotti, että lähtisi kanssani, mutta hänen täytyy vielä varmistaa aikataulut, olen sen verran odottanut tätä, että sanoin meneväni yksin, koska haluan nähdä sen mahdollisimman pian! Elokuvista puhuessa pääseekin aiheeseen tv. On tullut iltaisin katseltua paljon telkkua! No pakkohan se on kun joka ilta tulee niin hyviä ohjelmia :D Mutta älkää huoliko, ei minusta ihan pelkkää sohvaperunaa ole tullut! Edelleen tulee käytyä juoksemassa töiden jälkeen (joskus myös käveltyä). Ainoa murheen kryyni tällä hetkellä on se etten ole vielä päässyt aloittamaan kuntosalia, koska olen odottanut, että meiltä työpaikan puolesta saisi alennuksen, mutta ei taida päästä ihan näinä viikoina siitä hyötymään. Tarvitsemme nimittäin yhteensä 10 henkilöä, jotta saisimme kuntosalikortin puoleen hintaan. Aion ostaa viikon päästä sunnuntaina jumppatossut ja aloitan salilla käymisen huolimatta saanko alennusta tai en.

Jotain odotettavaa

Kerroinkin jo tulevasta Calgaryn reissusta. Ensi viikolla on tosiaan tarkoitus mennä leffaan, yksin tai seurassa! Ensi keskiviikkona ( minun vapaapäivä ) muutamat työkaverini pitävät juhlat, heidän sanojensa mukaan (party) vaikka tarkoitus onkin vain syödä :D Olen siis kutsuttu illanviettoon ja tarkoitus on mennä kai jonkun heistä luokse, en tiedä vielä kenen? Tästä kun mennään vielä vähän eteenpäin tulevaisuuteen (27.11) tulevat minun japanilaiset ystäväni Banff:sta tänne Canmoreen vuorostaan ja lähdemme ulos porukalla. Toivottavasti kylällä on edes joku paikka auki tiistai-iltana :D Ja tällä kertaa lupaan kuvia :)

Sitten on sata kertaa ikävämpiäkin ja tylsempiä asioita. On hoidettava ensi viikon aikana kirje postiin verotoimistoa varten, jotta saisin järkyttävät mätkyt soviteltua maksusuunnitelmaksi....huoh! Toivottavasti saan paperin kirjoitettua kirjastossa ja vielä tulostettuakin, se selvinnee sitten.

Lauantai-iltakaan ei ole sen villimpi. Tässä taas istun olkkarissa läppäri sylissä ja päivittelen blogia ja odottelen jotain hyvää ohjelmaa tv:stä alkavaksi. Tuli heitettyä pienehkö juoksulenkki heti töiden jälkeen ja pääsin kosketuksiin villieläintenkin kanssa. "Törmäsin" hirvilaumaan tänään juostessani, olin menossa pientä kävelytietä jalkapallokentän laitaa pitkin kun huomasin tummia hahmoja keskellä kenttään. tajuttuani käännyin ja kiersin takaisin ja jatkoin matkaa autotietä pitkin turvallisen etäältä. Ei kannata todellakaan mennä turhan lähelle, koska hirvikin voi ja hyökkääkin jos se kokee olevansa uhattu. Minä olisin jäänyt jalkoihin tai saanut sarvesta todennäköisesti heti, koska siellä oli myös vasoja. Ja nyt kun mainitsin hirvet, täytyy myös mainita kojootti jonka näin yksi aamu työmatkalla. Olin menossa töihin noin 7.30 kun tien poikki meni yskinäinen kojootti. Pysähdyin odottomaan, että se menisi sinne minne olikin menossa eikä kiinnittäisi huomiota minuun, mutta se tosin oli noin 100 metrin päässä. Se näytti todella paljon sudelta ja oli tosi iso, mutta harvoin sudet kulkevat yksin ja ihan niin lähellä kaupungin keskustaa. Vaikka tosin niitäkin tarinoita on! Juurikin sillä samalla kohtaa, sen yhden hotellin "takana" olivat työkaverit muutama vuosi sitten nähneet puuman, hui! Ja se samainen puuma oli tappanut yhden koirankin aivan keskustan lähellä, täällä on luonto tosiaan lähellä ihmistä.
 
Akku loppuu ja silmät väsyy, aika taas lopetella tältä erää :) Mutta ihan vain todetakseni olisi kyllä helpompaa jos osaisi kirjoittaa kaikilla kymmenellä sormella :D Joopa joo, ei minulla sen kummempia tarinoita ole tälle erää...lupaan ensi viikolla lisätä paljon kuvia ja kertoa taas toinen toistaan jännitävämpiä kuulumisia!! Sitä sitten odotellessa, terveiset taas lukijoille! :)

 2 kommenttia:

 1. Kiitos kuulumisista =)
  On paljon tapahtunut siellä, täälläkin on tapahtunut. Saatu rahat ulos viimein =) Sirilla ja Salmalla menee hyvin. Sun kannattaa ottaa meille kuvia niistä villieläimista ;) olis kiva nähdä mitä siellä lenkillä tulee vastaan. Jäämme siis odottelemaan seuraavaa päivitystäsi <3
  Äiti

  VastaaPoista
 2. Joo, kuvia odotellessa. :-)

  t. Täti

  VastaaPoista