maanantai 26. marraskuuta 2012

Talvi tekee vieläkin tuloaan..

Joulu on jo ovella

Hei vaan kaikille! Tänään on sunnuntai ja kello lähenee ( jo nyt ) puolta kymmentä..väsyttää, mutta lupasin jo päivittää blogia tänään joten se on tehtävä vaikka tahtois vaan nukkumaan. Tänään olikin tämän kuluneen viikon ainoa vapaapäivä. Kävimme tosiaan työkaverini Kalenan kanssa Calgaryssa ostoksilla, ei niinkään keskustassa vaan yhdessä ostoskeskuksessa laitakaupungilla. Voipi olla siis, että jo tiistaina lähden yhden toisen työkaverini kanssa käymään siellä uudelleen. Paljoa ei tullut osteltua, on hyvä pihistellä varsinkin kun ei ole mitä tuhlata :D Kuvia en siis ottanut, koska ei ollut varsinaisesti mitään kuvattavaa, mutta lupaan ottaa kuvia jos pääsen ensiviikolla sinne uudestaan! Ja tällä kertaa lähetän myös sen postikortin äidille minkä hän välttämättä halusi :)

Otsikko viittaa selkeästi siihen, että täällä on jo melkein halloweenin aikaan ruvettu ripustamaan joulukoristeita ja nyt niitä on jo kuin olisi jouluaatto! Kävin keskiviikko-torstai yönä hoitamassa Geraldin ja Debbien koiria, koska he olivat molemmat reissussa ja heillä oli koko talo aivan uskomattoman täynnä joulukoristeita! Joulukuusta myöten kaikki ja vielä enemmän, eikä joulukoristeissa ole mitään vikaa nehän ovat kivoja, mutta jo nyt? Kuukausi ennen joulua! Suomessa tuodaan joulukuusi edeltävänä päivänä, ehkä joskus vähän aiemmin. Täällä ihmiset tuntuu pitävän jouluna erityisen tärkeänä ja en usko, että uskonnollisessa mielessä. Ja voi luoja sentään sitä värivalojen määrää mitä taloihin ja pihapuihin ripustetaan!! Voin ottaa muutaman kuvan ensikerraksi.

Kävimme torstai-iltana katsomassa Twilight saagan viimeisen osan. Minä tykkäsin leffasta tosi paljon!! Nyt on vuosisadan rakkaus tarina saanut päätöksen myös valkokankaalla :) turha sitä on kuitenkaan lähteä kieltämään, että kirja on aina parempi kuin elokuvaversio! Tälläkin viikolla kävin bingossa, how awesome is that! :D Hauskaa se oli taas vaikka en edelleenkään voittanut mitään, no ensi kerralla sitten. Tällä kertaa Deb ei päässyt ja lähdin sen sijaan Lauran ja Suen ( työkavereita ) ja heidän ystävän Annan kanssa. Sue voitti liha arvonnassa. Osallistumista varten ostat vain arpalipun jolla voi voittaa erilaisia lihatuotteita, niitä arvotaan aina kolmea erilaista laatua. Lauantai-ilta oli super rauhallinen, toisinsanoen en tehnyt mitään :D jos ei tv sarjojen katselua lasketa ja tuli nukuttuakin noin yhdeksän tuntia, mikä on vain hyvä, koska viikolla yöunet jää toisinaan lyhyiksi.

Ensi viikolla piti lähteä ulos kavereiden kanssa, mutta joutuivat töiden takia perumaan, tosi harmi! Ja nyt joudumme siirtämään näkemistä joulukuun toiselle viikolle ja arvatkaa miksi se menee niin pitkälle? No koska meillä on PIKKUJOULUT :D Jännittävää nähdä minkälaiset niistä tulee ja miten ihmiset juhlii!! Juhlat on kylläkin tiistaina mikä tietenkin vaikuttaa siihen, että moni menee seuraavana aamuna töihin eikä voi juhlia. Mukava nähdä muitakin työkavereita vapaalla ja tutustua paremmin. Tänään juuri pohdin kuinka erilaista on ainakin tällä hetkellä elämä täällä kuin se oli suomessa..ei tule paljon juhlittua ja ne harvatkin kerrat vain harvenevat kun ei aikataulut sovi yhteen. Se ei ole siis huono asia ollenkaan, että sitä alkoholia tulee nautittua harvaksemmaltaan, mutta olisi oikein mukava tavata uusia ihmisiä työpaikan ulkopuolelta. No se kaikki tapahtuu ajallaan eikä se minua huoleta! Ainoa huolenaihe on se miten saan kerrottua enää yhtään mitään kiinnostavaa väsymykseltäni ja kuinka jaksan vielä ladata kuvat joita lupasin :D

Kuulumiset on siis annettu ja kaikki jatkuu hyvällä mallillaan kun nyt sadaan yksi sivu käännettyä myös eteenpäin kaiken kuran jälkeen mitä kotopuolessa sattui. Vuokralaiset pääsevät vihdoin muuttamaan takaisin kivipeltoon ja minä saan tiistaina laitettua kirjeen verotoimistoon ja sitä myöten ollaan valmiita siirtymään seuraavaan asiaan mikä aiheuttaa harmaita hiuksia, ihan sillä koska AINA kun ehtii huokaista helpotusta tulee uusia ongelmia. Parempi siis pysyä valppaana niin on valmiina kun tulee isku. Joo no turha sitä on murehtia menneitä ja vielä turhempi tuskailla tulevaa. Mutta nyt on kyllä aika sanoa viimeinen sana ennen kuin laitan koneen kiinni.

Viikon takaiselta sunnuntai kävelyltä otettuja kuvia, olkaa hyvä :)


Heräsin tänään aamulla ja halusin nopeasti katsoa blogia ja huomasin, että päivitys ei ollut onnistunut eilen. Onneksi tämä tallentaa automaattisesti tekstit luonnokseksi jotta ei tarvinnut kaikkea kirjoittaa uudelleen, huh! Nyt töihin! Kuulemisiin :)
 

3 kommenttia:

 1. Kiitos kulta =) Hienoja kuvia, Villi pohjola tulee mieleen <3 Onneksi ei kauaa niin näen tuon kaiken livenä =)

  VastaaPoista
 2. Ikävä sua Milla!! Ja hienoja kuvia! :)
  Sä kirjoitat hyvin, kiva käydä lukeen! Kiva olis taas joku ilta jutella skypessäkin.
  Haleja Kanadaan!

  T:Hanna & family ;)

  VastaaPoista
 3. Asenne ratkaisee aina :) Hyvä asenne on sulla! On hyisiä kuvia - oikein vilutti kun katsoin ;D

  VastaaPoista