maanantai 26. marraskuuta 2012

Uusi viikko ja uusi päivitys

Uusi päivitys jo tänään, I know! En vaan malttanut olla purkamatta tuntojani tänään. Eilinen päivitys oli eittämättä tylsä..olin todella väsynyt kun kirjoitin sen, tänään en niinkään. Työpäivä takana ja kun kotiin töistä saavuin sain vetää heti lenkkikamppeet niskaan ja painua juoksulle. Ne illat hämärtyy niin nopeaan, että jos haluaa edes puolet ( ehkä allekkin ) nauttia päivän valosta on sinne lenkille lähdettävä HETI! Kyllä te "kylmän pohjolan" ihmiset tiedätte mistä puhun kun puhun siitä kuinka lyhyt on päivä keskitalvella. On siinä sitten sekin hyvä puoli kun jumittuu loppu illaksi sohvalle voi sen tehdä hyvillä mielin. Nyt sitä jo odottelenkin, että The Voice alkaisi, tässä on reilu tunti vielä ennenkuin siirryn tv:v ääreen.

Lenkillä ollessani ihailin taas maisemia. Tänään näytti taivas ja vuoret taas erityisen lumoavilta johtuen täysikuusta. Näky oli niin upea, että mieli teki ottaa valokuvia ( jälleen ), mutta puhelimen kameralla ei niin upeita kuvia saa, että se tekisi oikeutta maisemalle. Ja okei juostessa on vaikea niitä kuvia ottaa, eikä sen vuoksi viitsi paikalleen pysähtyä. Se on tietynlainen tunnetila ehkä enemmänkin kun tällaisessa paikassa elää ja liikkuu ja näkee tämän kaiken siinä hetkessä. Se tunne ei koskaan välity kuvassa samanlaisena ja se pitää kokea itse, koska se on kuin käsinkosteteltavissa. Näissä maisemissa sielu lepää ja ne herättävät ihmisessä positiivisia tunteita, lievittävät pahaa oloa ja stressiä. Ihmisen PITÄISI KUNNIOTTAA LUONTOA ENEMMÄN!!!! Niin paljon se antaa, eikä me osata edes olla kiitollisia :(

Eilen en edes malttanut kertoa mitä tuli ostettua. No niinkuin sanottu, ei paljoa. Mutta löysin uuden tuotemerkin, Origins, orgaanista kosmetiikkaa joka on valmistettu kanadassa. Kyseiseltä merkiltä ostin luomivärejä sekä päänsärkyyn tartkoitetun voiteen jota hierotaan ohimoille ja niskaan, tuote siis lupaa poistaa päänsärkyä, en malta odottaa, että pääsen testaamaan. Luomivärit loistavia, paljon pigmenttiä ja pysyy hyvin! Loisto ostos! Olen tässä pikkuhiljaa pyrkinyt vaihtamaan kosmetiikkatuotteet orgaanisiin sekä/että luomutuotteisiin. Ripsiväri on tosin sellainen jota on kovin vaikea löytää!! Varsinkin kun käyttää vedenkestävää! Nimittäin niistä purnukoista löytyy niitä "myrkkyjä" jotka kuuluvat siihen niin sanottuun "vaaralliseen tusinaan". Shampoonkin löysin mitä käytän nyt mutta se maksoi 30 dollaria per purkki, joten tyydyn ensin googlaamaan jos löytäisin jonkun edullisemman vaihtoehdon.

www.origins.com

Huomenna ja keskiviikkona on jälleen vapaata ja ensi viikosta lähtien onkin niitä vapaa päiviä kaksi yhden sijaan. Olen siis huomenna taas lähdössä Calgaryyn, mutta tällä kertaa eri ostoskeskukseen ja ehkä aiomme käydä myös keskustassa ja lupaan ottaa niitä kuvia kuten aiemmin jo mainitsin. Aamulla ehtii taas hetken soitella suomeen ja vaihtaa pikaiset kuulumiset ja kymmenen aikaan lähteä ajelemaan. Puhuin myös juuri eilen Kalenalle siitä kuinka paljon kauniimpi on näky pienen kaupungin laitamilla kuin miljoonakaupungin, jossa näkymä on loputtomat moottoritiet ja aina keskeneräiset tietyöt. Kaupungin siluetti on toki kaunis, mutta ei se näitä vuoria voita, ei ehkä voi edes verrata. Ja eilen havahduin taas haaveilemasta siitä kun joskus pääsen käymään Washingtonissa ja Olympian kansallispuistossa jossa on ainoa lauhkean vyöhykkeen sademetsä. Toivon, että pääsisimmä sinne kun äiti ja iskä tulevat kylään!!
Eipä minulle eilisen jälkeen sen kummempia ole ja jotta ehdin vielä ajoissa avaamaan tv:n on aika sanoa hyvät yöt :)


4 kommenttia:

 1. Kiitos taas kuulumisista. Kyllä niin mielellään katsoisi niitä kuvia vaikka kännykällä otettuna ;)

  VastaaPoista
 2. Luonto parantaa se on totta <3 Onneksi ei käytä meikkiä.....maailman pelastaminen on kallista ;) Kuvia toivoisin minäkin - kelpaa ihan kännykuvatkin :D Ota sieltä Calgarysta nyt muutama kuva! Hyvää vointia ja iloa elämään!

  VastaaPoista
 3. Harvoin sitä päänsärkyä tulee toivottua,hih! ;) Kerro sit miten se voide toimi! Kiva lukea juttuja sun elelystä siellä! Sun blogi on mulla pikavalinnoissa ja käyn sitä ahkerasti aina lukemassa. Pakelta terkkuja! Oot mielessä, pärjäile! <3
  -Tipe-

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että alat tottua oloihin, maisemista puhumattakaan. Varmaan olet pohjimmiltasi "Luolanainen" kun elät niin luonto sydämessäsi. Joulu tulla jollottelee sinullekin täältä meikäläiseltä. Äitiäsi odottelen joulun merkeissä sinua ajatellen. Kaikkea hyvää ja pärjäile.

  Halisuukko terkkuja §:)

  VastaaPoista